Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een woordenboek

Bij Stimgs erkennen we de waarde van woordenboeken als onmisbare hulpmiddelen voor taalbeheersing. Echter, we hebben besloten om geen woordenboeken in ons assortiment op te nemen om de volgende redenen:

  1. Taalvaardigheid: Hoewel woordenboeken uitstekend zijn voor het verbeteren van lees- en schrijfvaardigheden, focust Stimgs zich op andere literaire vormen die rijke narratieven en diepgaande analyses bieden, die verder gaan dan de basistaalvaardigheden.

  2. Uitspraakgids: De fonetische transcripties in woordenboeken zijn nuttig, maar onze klanten zoeken vaak naar materialen die meer gericht zijn op inhoudelijke verdieping en culturele context.

  3. Woordenschat Uitbreiding: Terwijl het uitbreiden van woordenschat belangrijk is, richten we ons bij Stimgs meer op boeken die complexe ideeën en geavanceerde onderwerpen verkennen.

  4. Grammaticale Informatie: Ons aanbod richt zich minder op grammaticale structuur en meer op de toepassing van taal in diverse literaire en professionele contexten.

  5. Meertalige Ondersteuning: Hoewel meertalige woordenboeken geweldige bronnen zijn voor taalstudenten, kiest Stimgs ervoor om boeken te bieden die culturele nuances en diepgaande discussies over taal en literatuur bevatten.

Woordenboeken zijn fundamenteel voor taalstudie, maar Stimgs streeft ernaar om een collectie samen te stellen die onze klanten inspireert door middel van complexere en verrijkende literaire werken. Voor meer informatie over onze selectie en aanbod, bezoek onze website op Stimgs

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs