Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Duurzaamheid

Een tweedehands boek

Milieubewuste keuze

Het goede doel TFTF is duurzaam

Trees of the future (TFTF) zet zich onder andere in voor de aanplanting van bomen, een van meest kostenefficiënte wapens ⚔ tegen de opwarming. En wie houdt er nu niet van bomen?!

Deze organisatie plant niet alleen bomen, maar ondersteunt en inspireert ook lokale gemeenschappen in Africa. Zij zorgen ervoor dat de bomen uitgroeien tot stevige jongens, wat niet alleen milieu & klimaat ten goede komt, maar ook de financiële situatie van de lokale bevolking. Meer weten?

160 miljoen na 30 jaar activiteit

In 2019 vierde TFTF haar dertigste verjaardag. Dankzij hen werden al 160 miljoen bomen geplant én beheerd!

Waar worden de bomen geplant?

Waar worden de bomen geplant?

De bomen worden geplant in zes Afrikaanse landen, zijnde Kenya, Tanzania, Uganda, Senegal, Guinea en Kameroen.

Waarom geen bomen in de Lage Landen? Ik ben een eenmanszaak dat boeken verkoopt. Met de beperkte omzet hierop zou ik —  maar weinig kunnen verwezenlijken. Ik maximaliseer dus mijn impact op de meest logische manier. Om maar aan te tonen dat je ook als zelfstandige een impact kan hebben als je het slim aanpakt!

Internationale erkenning & transparantie

De organisatie bestaat sinds 1989 en krijgt de hoogste transparantie beoordeling van Guidestar.org, de grootste ngo doorlichter ter wereld. Bekijk hun rapport hier!

Hun financiële gegevens zijn openbaar en vind je hier terug.

TFTF werd onderscheiden met verschillende internationale bekroningen, werkt samen met de Verenigde Naties, de zoekmachine Ecosia.org, en maakt verder deel uit van Aid for Africa.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs