Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een kookboek

Bij Stimgs waarderen we de kunst van het koken en de rol die kookboeken spelen in het inspireren van culinaire creativiteit. Hoewel kookboeken onmiskenbaar waardevol zijn, hebben we ervoor gekozen om ze niet op te nemen in ons assortiment om de volgende redenen:

  1. Diversiteit van Recepten: Hoewel kookboeken een rijke bron van recepten uit diverse culturen bieden, richt Stimgs zich op andere genres die beter aansluiten bij de specifieke interesses van onze klanten.

  2. Stap-voor-Stap Instructies: De gedetailleerde instructies in kookboeken zijn essentieel voor culinair succes, maar onze focus ligt op literatuur die de geest eerder dan de kookvaardigheden voedt.

  3. Voedingsinformatie: De voedingsinformatie die veel kookboeken verstrekken is ongetwijfeld nuttig, maar valt buiten de primaire scope van onze boekencollectie.

  4. Inspirerende Fotografie: Wij erkennen dat aantrekkelijke foto’s in kookboeken de zintuigen kunnen prikkelen en inspireren tot koken. Echter, Stimgs streeft ernaar om visueel en tekstueel materiaal te bieden dat meer gericht is op verhalende en educatieve inhoud.

  5. Tips en Technieken: De kooktips en technieken die vaak in kookboeken worden gevonden, zijn waardevol voor de thuiskok, maar wij richten ons op boeken die diepgaandere kennis over bredere onderwerpen bieden.

Hoewel kookboeken fantastische hulpmiddelen zijn voor degenen die hun culinaire vaardigheden willen uitbreiden, concentreert Stimgs zich op het aanbieden van boeken die educatief, verrijkend, en stimulerend zijn voor de geest, niet alleen voor de smaakpapillen. Voor meer informatie over ons unieke aanbod, bezoek de Stimgs website.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs