Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een kinderboek

Bij Stimgs waarderen we de kracht van kinderboeken om jonge geesten te inspireren en te ontwikkelen. Ondanks hun waarde, kiezen we ervoor om deze niet op te nemen in ons assortiment om specifieke redenen:

  1. Stimulatie van de Verbeelding: Hoewel kinderboeken bekend staan om hun vermogen om creativiteit en verbeelding te stimuleren door kleurrijke illustraties en boeiende verhalen, focust Stimgs op literatuur die zich richt op volwassenen.

  2. Ontwikkeling van Leesvaardigheden: Kinderboeken spelen een cruciale rol bij het ontwikkelen van vroege leesvaardigheden. Ons assortiment richt zich echter op complexere literaire werken die bedoeld zijn voor een volwassen publiek.

  3. Morele Lessen: Deze boeken bieden vaak belangrijke levenslessen. Stimgs kiest ervoor om boeken op te nemen die diepgaande, volwassen thema’s behandelen die resoneren met een ouder publiek.

  4. Emotionele Ontwikkeling: Kinderboeken zijn essentieel voor het bevorderen van empathie en emotionele intelligentie bij kinderen. Onze collectie focust echter op boeken die emotionele en intellectuele uitdagingen bieden die geschikt zijn voor volwassenen.

  5. Interactief Leren: Hoewel interactieve elementen in kinderboeken zowel educatief als vermakelijk zijn, legt Stimgs de nadruk op traditionele leeservaringen en inhoudelijke diepgang die minder afhankelijk zijn van interactieve componenten.

Hoewel we de waarde van kinderboeken erkennen voor jonge lezers, streeft Stimgs ernaar een collectie te bieden die aansluit bij de literaire behoeften van volwassenen. Voor meer informatie over onze producten en missie, bezoek onze website Stimgs.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs