Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een atlas

Bij Stimgs erkennen we de waarde van atlassen als uitgebreide bronnen voor geografische kennis en cultureel inzicht. Hoewel atlassen ongetwijfeld nuttig zijn, kiezen we ervoor om deze niet in ons assortiment op te nemen om de volgende redenen:

  1. Digitale Alternatieven: In het digitale tijdperk zijn online kaarten en geografische informatiesystemen vaak actueler en toegankelijker, waardoor de noodzaak voor fysieke atlassen afneemt.

  2. Beperkte Vraag: Onze klantenkring heeft getoond een voorkeur te hebben voor andere genres, wat ons heeft geleid tot een focus op literatuur die beter aansluit bij hun interessegebieden.

  3. Ruimte en Kosten: Atlassen zijn vaak groot en duur in aanschaf en opslag, wat niet efficiënt is voor onze bedrijfsvoering.

  4. Educatieve Focus: Hoewel atlassen uitstekend zijn voor educatieve doeleinden, richten we ons bij Stimgs meer op boeken die diepgaande analyses en discussies bieden over diverse onderwerpen.

  5. Milieuoverwegingen: Gezien onze toewijding aan duurzaamheid, geven we de voorkeur aan het verminderen van het gebruik van fysieke materialen waar mogelijk, wat ook de keuze tegen het opnemen van atlassen in ons assortiment ondersteunt.

Hoewel een atlas onmisbaar kan zijn voor geografische educatie en reisplanning, ondersteunt Stimgs de exploratie van de wereld door andere middelen die aansluiten bij de digitale voorkeuren en milieubewustzijn van onze klanten. Voor meer informatie over ons productaanbod, nodigen we je uit om onze website Stimgs te bezoeken

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs