Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een boek met scheuren aan de bladzijdes

Bij Stimgs zijn we trots op het aanbieden van kwalitatief hoogstaande boeken aan onze klanten. Helaas voldoen boeken met gescheurde pagina’s niet aan onze kwaliteitsnormen om de volgende redenen:

  1. Informatieverlies: Gescheurde pagina’s kunnen cruciale tekst, afbeeldingen en informatie missen. Dit maakt het document onvolledig en bemoeilijkt het begrip van de inhoud.

  2. Duurzaamheid: Een boek met scheuren in de pagina’s is minder duurzaam. Scheuren kunnen zich uitbreiden, wat uiteindelijk de levensduur van het boek aantast.

  3. Leesbaarheid: Gescheurde pagina’s hinderen de leeservaring. Het is vaak moeilijk om een tekst te volgen die over een gescheurde pagina loopt, wat de algemene gebruikservaring vermindert.

  4. Esthetische waarde: Boeken met gescheurde pagina’s verliezen visuele aantrekkingskracht, wat vooral belangrijk is voor boeken die bedoeld zijn voor display of verkoop.

  5. Waardevermindering: Voor waardevolle, zeldzame of antiquarische boeken kan een scheur de marktwaarde significant verminderen, aangezien de staat van het boek een grote rol speelt bij de waardebepaling.

Behoud van uw boeken: Om de integriteit van uw boeken te behouden, raden we bij Stimgs aan om boeken zorgvuldig te hanteren en op te bergen op een droge, veilige plek. Voor boeken die reeds beschadigd zijn, zijn er soms restauratietechnieken die de schade kunnen beperken.

Bij Stimgs zetten we ons in om ervoor te zorgen dat alle boeken in onze collectie van de hoogste kwaliteit zijn. Wij kopen daarom geen boeken in met gescheurde pagina’s. Dit beleid helpt ons ervoor te zorgen dat onze klanten toegang hebben tot materialen die zowel fysiek als inhoudelijk van topkwaliteit zijn.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs