Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een boek met aanzienlijke slijtage

Bij Stimgs zetten we ons in voor het behoud en de aanbieding van boeken van hoge kwaliteit. Boeken die slijtagesporen vertonen voldoen niet aan onze kwaliteitsnormen, om de volgende redenen:

  1. Verlies van Informatie: Slijtage kan ernstige schade toebrengen aan de inhoud van een boek, waardoor belangrijke tekst en afbeeldingen verloren gaan. Dit maakt het boek niet alleen onvolledig, maar ook minder bruikbaar voor de lezer.

  2. Levensduur: Boeken die tekenen van slijtage vertonen hebben een kortere levensduur. Bij Stimgs streven we ernaar om boeken te bewaren en te verkopen die lang meegaan, zelfs generaties lang.

  3. Esthetische Waarde: Een goed onderhouden boek heeft een hogere esthetische waarde. Boeken met slijtage kunnen er onverzorgd en onaantrekkelijk uitzien, wat ze minder aantrekkelijk maakt voor zowel verzamelaars als alledaagse lezers.

  4. Marktwaarde: Voor zeldzame en waardevolle boeken is de staat waarin ze verkeren vaak direct gerelateerd aan hun marktwaarde. Bij Stimgs, erkennen we dat onbeschadigde boeken een hogere wederverkoopwaarde hebben.

  5. Leescomfort: Wij geloven dat leesplezier hand in hand gaat met de fysieke staat van een boek. Boeken met slijtage kunnen het leesproces hinderen door bijvoorbeeld moeilijk bladerbare of onleesbare pagina’s.

Conclusie: Bij Stimgs is het behoud van de kwaliteit van onze boeken cruciaal. Daarom kopen we geen boeken in die tekenen van slijtage vertonen. We geloven in het aanbieden van boeken die niet alleen informatief en plezierig zijn om te lezen, maar ook een lust voor het oog en een aanwinst voor elke collectie.

Bezoek de website van Stimgs voor meer informatie over ons inkoopbeleid en ontdek hoe wij werken aan de duurzaamheid en kwaliteit van onze collecties.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs