Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een boek met vlekken op de bladzijdes

Bij Stimgs zetten we ons in voor de kwaliteit en integriteit van onze collectie. Boeken of documenten met vlekken op de pagina’s voldoen niet aan onze normen, om de volgende redenen:

  1. Leesbaarheid: Vlekken op de pagina’s kunnen de tekst onleesbaar maken, wat de primaire functie van een boek ondermijnt. Onze klanten verwachten duidelijke en leesbare inhoud, en vlekkige pagina’s belemmeren dit.

  2. Duurzaamheid: Vlekken kunnen het papier beschadigen, waardoor het sneller veroudert en uiteindelijk uiteenvalt. Bij Stimgs streven we ernaar boeken aan te bieden die bestand zijn tegen de tand des tijds.

  3. Esthetiek: Wij waarderen de visuele aantrekkelijkheid van de boeken die we verkopen. Vlekken maken een boek er onverzorgd uit zien, wat afbreuk doet aan de algemene presentatie en aantrekkelijkheid.

  4. Informatieverlies: Vlekken kunnen cruciale informatie op de pagina’s bedekken, waardoor belangrijke tekst of afbeeldingen verloren kunnen gaan. Dit is onaanvaardbaar in zowel literaire werken als in academische of professionele documenten.

  5. Documentwaarde: Voor verzamelobjecten of zeldzame documenten kunnen vlekken een significante impact hebben op de marktwaarde. Stimgs richt zich op het behouden van de hoogst mogelijke waarde voor onze collecties.

Ons Inkoopbeleid: Bij Stimgs accepteren we geen boeken of documenten met vlekken om deze redenen. Wij geloven dat het behoud van de kwaliteit essentieel is voor de tevredenheid van onze klanten en het behoud van onze reputatie als een vertrouwde bron van kwaliteitsboeken.

Bezoek de website van Stimgs voor meer informatie over hoe wij de kwaliteit van onze boeken waarborgen en om te begrijpen waarom boeken zonder vlekken essentieel zijn voor onze collectie.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs