Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Tess Gerritsen

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Tess Gerritsen boeken? Bij Stimgs zijn we met name geïnteresseerd in de recente titels van deze vooraanstaande auteur in de medische thrillers. Gerritsen, die haar carrière begon als arts, weet haar medische kennis naadloos te integreren in haar verhalen, wat haar boeken niet alleen spannend maar ook intrigerend maakt.

Tess Gerritsen staat bekend om haar vermogen om de lezer vanaf de eerste pagina te boeien met haar dynamische verhaalopbouw en grondig uitgewerkte medische en criminele plots. Haar boeken zijn een must voor liefhebbers van zowel medische mysteries als politiethrillers.

Enkele van Tess Gerritsen’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • De Chirurg: Een huiveringwekkende thriller waarin een moordenaar opereert met chirurgische precisie.
  • De Leerling: Het vervolg op ‘De Chirurg’, waarin detective Jane Rizzoli weer geconfronteerd wordt met een slimme en gevaarlijke tegenstander.
  • De Laatste Sterft: Een aangrijpende thriller waarin rechercheur Jane Rizzoli en patholoog Maura Isles worden geconfronteerd met een reeks schokkende moorden op pleegkinderen. Terwijl ze dieper graven in het mysterie, ontdekken ze een verontrustende connectie die terugleidt naar een sinister weeshuis. Het verhaal verkent thema’s van overleven, wraak en de zoektocht naar gerechtigheid, terwijl het duo racet tegen de klok om een volgende moord te voorkomen.

Waarom zou je jouw Tess Gerritsen-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de blijvende waarde van haar boeiende vertelkunst en grondige research herkennen. Jouw boeken krijgen een tweede leven en bereiken nieuwe lezers die hunkeren naar haar fascinerende mix van medische precisie en spannende plots.

Heb je Tess Gerritsen van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en de juiste afhandeling.

Deel je liefde voor Tess Gerritsen met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs