Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Jodi Picoult

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Jodi Picoult boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van deze veelgeprezen Amerikaanse auteur. Picoult staat bekend om haar vermogen om complexe morele kwesties te verkennen met een diepgaande emotionele intelligentie en verfijnde verhaallijnen. Haar boeken, die vaak draaien om spannende juridische en ethische dilemma’s, bieden diepgaand inzicht en dwingen de lezer om vanuit verschillende perspectieven naar de wereld te kijken.

Enkele van Picoult’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • Negentien minuten: een intens verhaal over een schietpartij op een school en de impact ervan op een klein stadje, diepgaand verkennend de oorzaken en gevolgen van pesten en geweld.
  • De tweede dochter: een hartverscheurend verhaal over een meisje dat genetisch ontworpen is om haar zieke zus te helpen, wat leidt tot een juridische strijd over medische ethiek en persoonlijke rechten.
  • Het verdwenen meisje: een aangrijpende roman waarin een jong meisje plotseling verdwijnt na een schoolfeest. Haar moeder, wanhopig en vastberaden, werkt samen met een privédetective om de waarheid te ontrafelen, wat leidt tot een diepgaande verkenning van geheimen en leugens binnen hun kleine gemeenschap.

Waarom zou je jouw Jodi Picoult boeken verkopen aan Stimgs? Omdat we de unieke combinatie van boeiende verhalen en intellectuele uitdaging in haar werk erkennen. Picoult’s boeken zijn niet alleen ongelooflijk meeslepend, maar bieden ook waardevolle inzichten in de complexiteiten van menselijke relaties en ethiek. Door ze via ons te verkopen, help je deze belangrijke verhalen te delen met een nieuw publiek dat waardering heeft voor literatuur die zowel vermaakt als aan het denken zet.

Heb je recente titels van Jodi Picoult, van de laatste 20 jaar, die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Jodi Picoult met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs te bieden heeft. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs