Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Rob van Essen

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Rob van Essen boeken? Bij Stimgs zijn we bijzonder geïnteresseerd in de recente werken van deze getalenteerde Nederlandse auteur, wiens unieke stijl en doordachte vertellingen hem een prominente plek in de moderne Nederlandse literatuur hebben opgeleverd. Van Essen’s schrijfstijl is vernieuwend en gelaagd, vaak vermengd met een dosis absurdistische humor en diepzinnige reflecties op het menselijk bestaan.

Enkele van Van Essen’s bekende Nederlandstalige werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • De Goede Zoon: Een roman die het verhaal vertelt van een man die na de dood van zijn moeder reflecteert op zijn leven en een mysterieuze reis onderneemt. Dit boek won de Libris Literatuur Prijs.
  • Hier wonen ook mensen: Een verzameling korte verhalen die het alledaagse op een ongewone en soms ontroerende manier belichten, wat typisch is voor Van Essen’s schrijfwijze.
  • Winter in Amerika: Een intrigerende roman over verlies, vriendschap en de onverwachte paden die het leven kan nemen.

Waarom zou je jouw Rob van Essen-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de culturele en literaire waarde van zijn werken erkennen. Deze boeken bieden niet alleen een boeiende leeservaring, maar kunnen ook nieuwe lezers aantrekken die op zoek zijn naar literatuur die hen uitdaagt en verrijkt. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van kwalitatief hoogstaande literatuur.

Heb je Van Essen’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Rob van Essen met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

 
 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs