Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Kate Mosse

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Kate Mosse boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van deze Britse auteur, wiens werken bekend staan om hun rijke historische inhoud en meeslepende verhalende diepte. Mosse’s schrijfstijl is gedetailleerd en sfeervol, met een buitengewoon talent voor het mengen van historische feiten met boeiende, fictieve verhalen. Deze eigenschappen maken haar boeken bijzonder aantrekkelijk voor liefhebbers van historische romans.

Enkele van Mosse’s bekende Nederlandstalige werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • Citadel: Een krachtige roman die zich afspeelt tijdens de Tweede Wereldoorlog in het Franse Carcassonne, waar een jonge vrouw betrokken raakt bij het verzet.
  • De Vergeten Tombe: Een intrigerend verhaal dat zich afspeelt in zowel het verleden als het heden, waarbij geheimen uit een lang verloren graf aan het licht komen.
  • Het Verloren Labyrint: Een boeiende roman die zich afspeelt in twee tijdsperioden: het hedendaagse Frankrijk en het Frankrijk van de 13e eeuw tijdens de Kathaarse vervolgingen. Het verhaal volgt twee vrouwen, verbonden door een mysterieus labyrint, die elk in hun eigen tijd geconfronteerd worden met gevaar en mysterie. Hun paden kruisen door de eeuwen heen, geleid door een gedeeld lot en de zoektocht naar een heilige tekst die de sleutel zou kunnen zijn tot ongekende krachten.

Waarom zou je jouw Kate Mosse-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de literaire waarde en de diepte van haar historische verkenningen erkennen. Deze boeken bieden niet alleen uitstekende leeservaringen, maar kunnen ook nieuwe lezers bereiken die verlangen naar boeken die rijk zijn aan geschiedenis en mysterie. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van topklasse literatuur.

Heb je Mosse’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je passie voor Mosse’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs