Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Lars Kepler

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Lars Kepler boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van dit Zweedse auteursduo, bekend om hun strakke, duistere thrillers die je aan de pagina’s gekluisterd houden. Kepler’s schrijfstijl is intens en gedetailleerd, met een meesterlijk vermogen om angstaanjagende plots en gecompliceerde personages te weven. Deze elementen maken hun boeken een must-read voor fans van de psychologische thriller.

Enkele van Kepler’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • Hypnose: Het eerste boek in de serie waarin detective Joona Linna een hypnotiseur inzet om een gruwelijke moord op te lossen, waardoor een reeks even schokkende gebeurtenissen wordt ontketend.
  • Contract: Een snelle thriller over een sluipschutter die Stockholm terroriseert, met Linna in een race tegen de klok om hem te stoppen.
  • Slaap: Een zenuwslopende thriller waarin rechercheur Joona Linna te maken krijgt met een reeks moorden die allemaal één ding gemeen hebben: het lijkt alsof de slachtoffers tijdens hun slaap zijn vermoord. Wanneer de aanwijzingen leiden naar een mysterieuze hypnotiseur, moet Linna de diepten van het menselijk onderbewustzijn verkennen om de dader te stoppen voordat er nog meer levens verloren gaan. Dit verhaal combineert spanning, psychologie, en onverwachte wendingen die de lezer tot de laatste pagina in zijn greep houden.

Waarom zou je jouw Lars Kepler-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de unieke spanning en diepgang van deze verhalen erkennen. Deze boeken bieden niet alleen een opwindende leeservaring, maar jouw boeken kunnen ook nieuwe lezers bereiken die hunkeren naar kwalitatief hoogstaande thrillers. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van topklasse literatuur.

Heb je Kepler’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en start het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je passie voor Kepler’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs