Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Camilla Lackberg

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Camilla Lackberg boeken? Bij Stimgs hebben we een bijzondere belangstelling voor de recente titels van deze Zweedse thrillerauteur, wiens werken bekend staan om hun diepe psychologische inzicht en complexe plots. Läckberg’s schrijfstijl is detailrijk en sfeervol, met een knap vermogen om de donkere kanten van het menselijk bestaan te verkennen binnen de setting van het schijnbaar rustige Fjällbacka.

Enkele van Lackberg’s bekende Nederlandstalige werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • Predikant: Een spannend verhaal waarbij het verleden van een kleine gemeenschap ontrafelt wordt na de ontdekking van een lichaam.
  • Steenhouwer: Hier duikt Läckberg dieper in de duistere geheimen van een stadje wanneer een meisje dood aangetroffen wordt.
  • IJsprinses: Een meeslepende misdaadroman waarin schrijfster Erica Falck terugkeert naar haar geboortedorp om een boek te schrijven, maar onverwacht verwikkeld raakt in het onderzoek naar de mysterieuze dood van haar jeugdvriendin, Alexandra. Terwijl Erica dieper graaft in het verleden van het kleine, gesloten gemeenschapje, ontdekt ze duistere geheimen en leugens die sommigen liever verborgen hadden gehouden. Dit boek is een intrigerend verhaal over verraad, verdriet en de zoektocht naar de waarheid.

Waarom zou je jouwCamilla Lackberg-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de meeslepende verhalen en het meesterlijke vakmanschap van Läckberg erkennen. Deze boeken bieden niet alleen boeiende mysteries, maar kunnen ook nieuwe lezers bereiken die verlangen naar kwalitatief hoogstaande Scandinavische misdaadromans. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van topklasse literatuur.

Heb je Lackberg’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je passie voor Lackberg’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs