Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Jill Mansell

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Jill Mansell boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van deze geliefde Britse auteur, wiens boeken uitblinken in het genre van romantische komedie. Mansell’s schrijfstijl is levendig en hartverwarmend, met een talent voor het creëren van charmante, herkenbare personages en situaties die je laten lachen en soms zelfs een traan wegpinken. Deze elementen maken haar boeken onweerstaanbaar voor liefhebbers van feel-good literatuur.

Enkele van Mansell’s bekende Nederlandstalige werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • Je bent geweldig: Een sprankelend verhaal over vriendschap, liefde en de onverwachte wendingen die het leven kan nemen.
  • Stuur me een berichtje: Een moderne liefdesgeschiedenis vol humor en misverstanden, spelend in de wereld van online dating.
  • Schot in de Roos: Een sprankelende romantische komedie waarin de jonge, succesvolle Cleo onverwacht de liefde van haar leven tegenkomt. Terwijl ze worstelt met haar gevoelens, blijken oude vrienden en nieuwe rivalen het pad naar ware liefde flink te compliceren. Dit boek is een vrolijke en soms chaotische rit door het leven van een vrouw die alles lijkt te hebben, maar nog steeds op zoek is naar dat ene ontbrekende stukje.

Waarom zou je jouw Jill Mansell-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de lichte toets en de emotionele diepgang van haar verhalen erkennen. Deze boeken bieden niet alleen een heerlijke ontsnapping, maar kunnen ook nieuwe lezers bereiken die verlangen naar kwalitatief hoogstaande romantische fictie. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van waardevolle literatuur.

Heb je Mansell’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Mansell’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs