Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Corinne Hofmann

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Corinne Hofmann boeken? Bij Stimgs hebben we een bijzondere belangstelling voor de recente titels van deze inspirerende auteur, bekend om haar meeslepende autobiografische romans. Hofmann’s schrijfstijl is meeslepend en emotioneel, met een diepgaand vermogen om persoonlijke ervaringen te vertalen naar verhalen die zowel hartverwarmend als leerzaam zijn.

Enkele van Hofmann’s bekende Nederlandstalige werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • Terug uit Afrika: waarin ze haar leven in Kenia en de moeilijke beslissing om terug te keren naar Zwitserland beschrijft, terwijl ze worstelt met haar gevoelens en verantwoordelijkheden als moeder.
  • De Blanke Masai: haar beroemdste werk dat vertelt over haar impulsieve besluit om in Kenia te blijven en te trouwen met een Samburu-krijger, een beslissing die haar leven voorgoed verandert.
  • Weerzien in Kenia: Een meeslepend verhaal over een vrouw die na vele jaren terugkeert naar Kenia, de plek waar haar avontuurlijke en tumultueuze liefdesverhaal begon. Deze reis confronteert haar niet alleen met haar verleden, maar biedt ook een kans op verzoening en nieuw begrip van haar eigen levenskeuzes.

Waarom zou je jouw Corinne Hofmann-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de unieke culturele en persoonlijke inzichten die Hofmann’s boeken bieden, erkennen. Deze werken bieden niet alleen boeiende verhalen, maar kunnen ook nieuwe lezers bereiken die geïnteresseerd zijn in authentieke ervaringen en interculturele uitwisselingen. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van belangrijke literaire werken.

Heb je Hofmann’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je passie voor Hofmann’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

 
 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs