Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een erg vies boek

Bij Stimgs streven we ernaar om een schone en presentabele boekencollectie te onderhouden die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is voor onze klanten. Vuile boeken worden om verschillende redenen als onwenselijk beschouwd:

  1. Impact op Leeservaring: Vuil en vlekken op boekpagina’s kunnen afleidend zijn en de concentratie verminderen, wat leidt tot een verminderd leesplezier. Bij Stimgs zorgen we ervoor dat alle boeken schoon zijn, zodat niets de leeservaring in de weg staat.

  2. Hygiënische Bezorgdheid: In gedeelde omgevingen zoals bibliotheken kunnen vuile boeken gezondheidsrisico’s vormen. Stimgs hanteert strikte normen om ervoor te zorgen dat alle boeken vrij zijn van bacteriën en allergenen.

  3. Duurzaamheid: Vuil kan de fysieke integriteit van boeken aantasten, inclusief vergeling van pagina’s en zwakte in de binding. Wij investeren in boeken die hun kwaliteit en structuur op lange termijn behouden.

  4. Waardebehoud: De conditie van een boek is essentieel voor zijn waarde, vooral voor verzamelaars. Stimgs biedt alleen boeken aan die goed onderhouden zijn om hun marktwaarde te garanderen.

  5. Esthetiek en Presentatie: Schone boeken verhogen de aantrekkingskracht van elke boekenplank. We kiezen ervoor om boeken aan te bieden die de esthetiek van uw persoonlijke of openbare bibliotheek versterken.

  6. Verhuurbaarheid: Goed onderhouden boeken zijn aantrekkelijker voor leners in bibliotheken. Stimgs zorgt ervoor dat alle boeken in uitstekende staat zijn om hun uitleenbaarheid te maximaliseren.

Onderhoudstips voor Boeken: We adviseren onze klanten om boeken in een droge, schone omgeving te bewaren en geen eten of drinken in de buurt van boeken te gebruiken. Voor boeken die al vuil zijn, bieden wij advies over hoe ze zorgvuldig kunnen worden gereinigd en gerestaureerd.

Door deze richtlijnen te volgen, helpen wij bij Stimgs om ervoor te zorgen dat elke boekencollectie zowel visueel aantrekkelijk als functioneel blijft. Voor meer informatie over ons assortiment en onderhoudsadvies, bezoek onze website Stimgs.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs