Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een engels boek

Bij Stimgs erkennen we de wereldwijde populariteit van Engelse boeken. Echter, in een Nederlandstalige omgeving zijn er meerdere redenen waarom deze boeken niet altijd de beste keuze zijn:

  1. Taalbarrière: Hoewel velen in Nederland Engels spreken, is niet iedereen vloeiend. Dit kan begripsproblemen opleveren die de leeservaring beïnvloeden.

  2. Onderwijsdoeleinden: Voor effectief taalonderwijs zijn boeken in de moedertaal cruciaal. Nederlandstalige boeken zijn essentieel om taalvaardigheden grondig te ontwikkelen.

  3. Culturele Relevantie: Boeken in het Nederlands sluiten naadloos aan bij de lokale cultuur en sociale context, waardoor ze relevanter zijn voor onze lezers.

  4. Bevordering van de Nederlandse Taal: Door het gebruik en de aankoop van Nederlandstalige boeken, bevorderen we het gebruik en behoud van de Nederlandse taal.

  5. Ondersteuning van de Lokale Markt: Het kopen van Nederlandstalige boeken betekent steun voor Nederlandse auteurs en uitgevers, wat helpt om de lokale literatuurmarkt te versterken.

Terwijl Engelse boeken zeker hun waarde hebben en kunnen bijdragen aan een divers boekenaanbod, geven we bij Stimgs de voorkeur aan het aanbieden van Nederlandstalige boeken die beter passen bij de behoeften en voorkeuren van ons publiek.

Voor meer informatie over onze selectiecriteria en het boekenaanbod, bezoek onze website Stimgs.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs