Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een computer boek

Bij Stimgs erkennen we het belang van computerboeken voor iedereen die geïnteresseerd is in de snel veranderende technologiewereld. Hoewel deze boeken waardevolle inzichten en vaardigheden bieden, hebben wij besloten ze niet op te nemen in ons assortiment om de volgende redenen:

  1. Technische Vaardigheden: Computerboeken bieden gedetailleerde handleidingen variërend van basiskennis tot geavanceerde onderwerpen zoals programmering en netwerkbeheer. Echter, de snelle technologische vooruitgang maakt dat veel van deze boeken snel verouderen.

  2. Laatste Trends: Ondanks regelmatige updates blijven boeken vaak achter bij de laatste software- en hardwareontwikkelingen, wat leidt tot verouderde informatie.

  3. Professionele Ontwikkeling: Hoewel deze boeken cruciaal zijn voor professionele groei, verkiezen veel IT-professionals real-time online cursussen en certificeringen die up-to-date blijven met industrienormen.

  4. Praktische Toepassingen: We merken dat de praktische oefeningen in veel computerboeken niet altijd overeenkomen met de huidige professionele praktijken, wat de directe toepasbaarheid vermindert.

  5. Breed Toepasbaar: De kennis uit computerboeken is breed toepasbaar, maar wij bij Stimgs kiezen ervoor om meer gespecialiseerde boeken aan te bieden die dieper ingaan op specifieke technologieën of programmeertalen die relevant zijn voor onze doelgroep.

Hoewel computerboeken ongetwijfeld waardevol zijn, kiest Stimgs ervoor om een zorgvuldig geselecteerd aanbod te bieden dat beter aansluit bij de specifieke behoeften en verwachtingen van onze klanten. 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs