Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Siska Mulder

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Siska Mulder boeken? Bij Stimgs zijn we enthousiast over het inkopen van recente titels (20 jaar of jonger) van deze Nederlandse auteur, wiens boeken bekend staan om hun gelaagde verhalen en complexe personages. Net als David Baldacci, bekend om zijn dynamische en boeiende thrillers met complexe plots, brengt Siska Mulder boeken die diep ingaan op psychologische en interpersoonlijke dynamieken, waardoor ze onweerstaanbaar zijn voor liefhebbers van diepgaande, menselijke verhalen.

Enkele van Siska Mulder’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • Na Delphine: Een psychologische thriller waarin de verdwijning van een vrouw diepe geheimen en complexe relaties binnen een vriendengroep blootlegt.
  • Doof: Een meeslepende thriller waarin een jonge vrouw ontwaakt uit een coma en zich moet aanpassen aan een wereld van stilte, terwijl ze langzaam ontdekt dat haar verleden vol geheimen zit die haar toekomst bedreigen.
  • Met Zachte Hand: Een psychologische roman die het verhaal vertelt van een vrouw die geconfronteerd wordt met de gevolgen van een plotselinge daad van geweld binnen haar vriendenkring, en de ingewikkelde web van relaties die daardoor ontrafeld wordt.

Waarom zou je jouw Siska Mulder-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de waarde van haar literaire bijdragen erkennen en begrijpen hoe haar boeken lezers kunnen raken en uitdagen. Door je boeken via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van topklasse Nederlandse literatuur en bereik je nieuwe lezers die verlangen naar verhalen die zowel uitdagend als verrijkend zijn.

Heb je recente titels van Siska Mulder die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en start het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor de indringende verhalen van Siska Mulder met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen het om gelezen en gewaardeerd te worden – help ons die mogelijkheid te realiseren.

 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs