Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Simone van der vlugt

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Simone van der Vlugt boeken? Bij Stimgs hebben we een bijzondere interesse in de recente titels van deze gerenommeerde Nederlandse schrijfster, bekend om haar historische romans en spannende thrillers. Van der Vlugt’s schrijfstijl is helder en meeslepend, met een nauwgezet oog voor detail en een vermogen om de lezer te boeien met zorgvuldig geconstrueerde plots en diepgaande karakterontwikkeling. Deze elementen maken haar boeken een favoriet bij liefhebbers van zowel historische diepgang als spannende verhalen.

Enkele van Van der Vlugt’s bekende Nederlandstalige werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • Blauw Water: Een intense thriller waarin een alleenstaande moeder en haar dochter geconfronteerd worden met een ontsnapte gevangene die bij hen zijn toevlucht zoekt.
  • De Reünie: Een psychologische thriller over een vrouw die geconfronteerd wordt met haar verleden tijdens een schoolreünie, wat leidt tot een spannende zoektocht naar de waarheid over een oude verdwijning.
  • Aan niemand vertellen: Een spannend verhaal waarin Lois Elzinga, rechercheur in Alkmaar, geconfronteerd wordt met een reeks onopgeloste moorden die persoonlijke herinneringen oproepen. Terwijl zij de moordenaar op het spoor komt, moet ze ook de strijd aangaan met haar eigen verleden, dat meer met de zaak verbonden lijkt dan ze ooit had kunnen vermoeden. Dit boek onderzoekt de impact van geheimen en de kracht van verlossing.

Waarom zou je jouw Simone van der Vlugt-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de rijke verhalende kwaliteit en de culturele diepgang van haar werken erkennen. Deze boeken bieden niet alleen een boeiende leeservaring, maar kunnen ook nieuwe lezers bereiken die op zoek zijn naar literatuur die zowel onderhoudend als informatief is. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van hoogwaardige literatuur.

Heb je Van der Vlugt’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je passie voor Van der Vlugt’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs