Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Patricia Cornwell

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Patricia Cornwell boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels (20 jaar of jonger) van deze gerenommeerde auteur, wiens boeken bekend staan om hun diepgaande forensische details en meeslepende plots. Net als David Baldacci, wiens thrillers bekend staan om hun dynamische en boeiende verhalen, brengt Cornwell de lezer in een wereld van spanning en mysterie, maar met een unieke focus op de forensische wetenschap.

Enkele van Patricia Cornwell’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • De Scarpetta Factor: waarin forensisch patholoog Kay Scarpetta zich bevindt in het web van een gevaarlijke crimineel die een persoonlijke vendetta tegen haar lijkt te hebben.
  • Roofdier: Kay Scarpetta gebruikt cutting-edge technologie om een reeks gruwelijke misdaden te ontrafelen, waarbij ze opnieuw wordt meegesleept in een dodelijk kat-en-muisspel.
  • Rood Waas: Een meeslepende thriller waarin forensisch patholoog Kay Scarpetta wordt meegesleept in een complexe zaak na de moord op een voormalige FBI-agent. Terwijl ze bewijsmateriaal verzamelt, stuit ze op een samenzwering die haar diep persoonlijk raakt en haar professionele vaardigheden tot het uiterste drijft. Dit verhaal onderzoekt thema’s van verraad, wraak en de onontkoombare gevolgen van het verleden.

Waarom zou je jouw Patricia Cornwell-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de waarde erkennen van haar bijdrage aan het thriller genre, vooral met haar nauwkeurige detail voor forensische wetenschap die haar verhalen niet alleen boeiend maar ook educatief maakt. Jouw boeken kunnen nieuwe lezers bereiken die hunkeren naar verhalen die zowel intellectueel uitdagend als vermakelijk zijn.

Heb je recente titels van Patricia Cornwell die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je passie voor Cornwell’s fascinerende forensische thrillers met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen het om gelezen en gewaardeerd te worden – help ons die mogelijkheid te realiseren.

 
 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs