Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Nicci French

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Nicci French boeken? Bij Stimgs zijn we bijzonder geïnteresseerd in recente titels (20 jaar of jonger) van dit dynamische schrijversduo, wiens boeken een perfecte mix van psychologische spanning en meeslepende verhalen bieden. Net als David Baldacci, die bekend staat om zijn boeiende thrillers en complexe plots, leveren Nicci French boeken die lezers aan de pagina’s gekluisterd houden.

Enkele van Nicci French’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • Blauwe maandag: Het eerste boek in de Frieda Klein-serie, waarin de psychotherapeut een duister web van leugens en geheimen ontrafelt.
  • Dinsdag is voorbij: In dit tweede deel stuit Frieda op een complexe zaak die de grenzen van haar professionele en persoonlijke leven doet vervagen.
  • Wachten op woensdag: Een jonge moeder wordt bruut vermoord gevonden, en Frieda Klein raakt diep betrokken bij de zaak die meer persoonlijke geheimen blootlegt dan verwacht.

Waarom zou je jouw Nicci French-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de intrinsieke waarde van deze goed geschreven thrillers erkennen. Jouw boeken kunnen een nieuw publiek bereiken dat smacht naar diepgang en spanning. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van literatuur van hoge kwaliteit.

Heb je recente titels van Nicci French die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en start het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor de boeiende verhalen van Nicci French met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen het om gelezen en gewaardeerd te worden – help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs