Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Marianne Hoogstraaten

Op zoek naar een nieuw thuis voor je boeken van Marianne Hoogstraaten? Bij Stimgs zijn we bijzonder geïnteresseerd in de recente werken (20 jaar of jonger) van deze veelzijdige Nederlandse auteur. Hoogstraaten, die zowel alleen als in samenwerking met haar partner spannende thrillers schrijft, heeft een stijl die gekenmerkt wordt door goed uitgedachte plots en levensechte karakterontwikkeling. Haar boeken bieden een diepe duik in psychologische en spannende verhalen die de lezer vastgrijpen van begin tot eind.

Enkele van Hoogstraaten’s meest bekende werken omvatten:

  • Bloedlink: Een thriller waarbij een ogenschijnlijk onschuldige reünie uitloopt op een nachtmerrie, met een web van leugens dat steeds strakker wordt aangehaald.
  • Evenbeeld: Een intrigerend verhaal over een tweelingzus die na de mysterieuze dood van haar zuster ontdekt dat niets is wat het lijkt.
  • Een Middag aan Zee: Een meeslepende roman die het verhaal vertelt van een familie die een middag aan de Nederlandse kust doorbrengt, onbewust van de gebeurtenissen die hun relaties voor altijd zullen veranderen. Door een reeks onverwachte ontmoetingen en onthullingen komen lang verborgen familiegeheimen boven water. Dit verhaal verkent thema’s van liefde, verraad en de complexiteit van menselijke relaties, allemaal tegen de achtergrond van een schilderachtig zeegezicht.

Waarom zou je jouw Marianne Hoogstraaten-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de waarde van haar werk erkennen en begrijpen hoe haar boeken de lezers aanspreken. Jouw boeken kunnen helpen om nieuwe lezers te bereiken die verlangen naar kwalitatief goede Nederlandse literatuur en spannende verhalen.

Heb je recente titels van Marianne Hoogstraaten die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We zorgen voor een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je enthousiasme voor Hoogstraaten’s boeken met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs