Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Linda van rijn

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Linda van Rijn boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van deze populaire Nederlandse schrijfster van vakantiethrillers. Linda van Rijn staat bekend om haar spannende, toegankelijke stijl, die haar een favoriet maakt onder liefhebbers van vlotte, meeslepende leeservaringen. Haar boeken zijn vaak gesitueerd in pittoreske buitenlandse locaties, waarbij vakantiepret verandert in een zenuwslopend mysterie.

Enkele van Linda van Rijn’s bekende werken uit de laatste 20 jaar omvatten:

  • Last Minute: Het verhaal van een moeder en haar dochter die op vakantie in Turkije worden geconfronteerd met mysterieuze gebeurtenissen die hun levens op het spel zetten.
  • Villa Toscane: Een groep vriendinnen gaat op vakantie naar een luxe villa, waar de idylle snel omslaat in een nachtmerrie na een onverwachte verdwijning.
  • Vive la France: Een zinderende zomerthriller die zich afspeelt aan de Zuid-Franse kust, waar een groep vrienden geniet van een welverdiende vakantie. Maar wanneer een van hen plotseling verdwijnt, worden geheimen blootgelegd en vriendschappen op de proef gesteld. Terwijl de zoektocht naar de vermiste vriend escaleert, worden ze geconfronteerd met de duistere kanten van het zonnige paradijs. Dit boek neemt je mee op een rollercoaster van spanning en intriges, en laat je tot de laatste bladzijde gissen naar de waarheid.

Waarom zou je jouw Linda van Rijn-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de aantrekkingskracht van haar boeken erkennen, die perfect zijn voor lezers die genieten van een goede dosis spanning gemengd met exotische locaties. Deze werken trekken niet alleen fans van thrillers aan, maar ook vakantielezers die op zoek zijn naar een boek dat hen kan boeien van begin tot eind. Door ze via ons te verkopen, help je mee aan de circulatie van literatuur die zowel entertainend als intrigerend is.

Heb je Linda van Rijn’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je enthousiasme voor het werk van Linda van Rijn met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs