Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Levering & Retourneren

Levering

  • Bol.com: Zendingen naar afhaalpunten of huisadressen in Nederland of Belgie worden geleverd door PostNL.
  • Boekwinkeltjes: Brievenbuspaketten worden geleverd door PostNL en andere zendingen worden geleverd door DHL. Overigens heb je de keuze voor levering door één van de andere vervoerders aangegeven in de tabel. 
  • Booksinbelgium: Zendingen naar een huisadres in Nederland worden geleverd door DHL en zendingen naar een huisadres in Belgie worden geleverd door DPD. Monrial Relay levert naar afhaalpunten in Belgie of Nederland.
  • Marktplaats: Brievenbuspaketten worden geleverd door PostNL en andere zendingen worden geleverd door DHL. Overigens heb je de keuze voor levering door één van de andere vervoerders aangegeven in de tabel. 
Boekwinkeltjes
Bol.com
Booksinbelgium
Marktplaats
PostNL
DPD
DHL
DHL Deutche Post
Monrial Relay

Levering voorwaarden

Postbedrijven

PostNL

_____________
Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld binnen de Benelux de volgende dag het pakket in huis en uiterlijk binnen 2 dagen.

PostNL

Brievenbuspaketten binnen Nederland en paketten van de webshop bol met levering naar Nederland en Belgie.

DPD

_____________
Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld, binnen 2 tot 3 dagen bezorgd in België, Duitsland en Luxemburg.

DPD

Pakketten naar alle landen vermeld op de pagina 'Verzendtarieven' (zowel huisadressen als pakketpunten), met uitzondering van Nederland.

DHL

_____________
Maandag t/m vrijdag voor 15:00 besteld binnen Nederland de volgende dag het pakket in huis  en uiterlijk binnen 2 dagen.

DHL

Paketten binnen Nederland naar een pakketpunt of huisadres.

DHL deutche post

_____________
Pakketten worden vrijdagochtend afgegeven in Duitsland en worden door DHL Deutsche Post binnen 6 dagen in Duitsland geleverd.

DHL deutche post

Voordelen van leveringen met deze vervoerder:

  • Groot netwerk in Duitsland
  • Zending kan worden gewijzigd
  • Levering bij bekende pakketpunten

Monrial Relay

_____________
Zendingen binnen Nederland worden binnen 3 dagen geleverd. Zendingen naar Belgie binnen 3 en 7 dagen geleverd.

Monrial Relay

Paketten binnen Nederland en 
Belgie die naar een afhaalpunt gaan.

Keuze vervoerder Duitsland

Voor zendingen naar Duitsland heb je de keuze tussen de vervoerders DHL Deutsche Post of DPD. Beide hanteren gelijke verzendtarieven.

Leveringen met DPD zijn over het algemeen sneller, afhankelijk van wanneer je het pakket hebt besteld. Enkele voordelen van DHL Deutsche Post:

  • Groot netwerk in Duitsland
  • Zending kan worden gewijzigd
  • Levering bij bekende pakketpunten door heel Duitsland
Retour paketten

Retourneren

Bol.com en Booksinbelgium: Voor het retourneren van artikelen die besteld zijn via de webshop van Bol.com of BooksinBelgium, dien je contact op te nemen met hun eigen klantenservice.

Boekwinkeltjes en Marktplaats: Voor het retourneren van artikelen waarvan de bestelling is geplaatst op Boekwinkeltjes of Marktplaats kun je dit afhandelen met mij. Retourneren kan met een postbedrijf naar keuze. Wanneer je een e-mail stuurt naar stimgsretour@gmail.com met daarin vermeld welke producten je wilt retourneren, je keuze voor de vervoerder om de artikelen mee retour te sturen, het factuurnummer en de track-en-tracecode uit de eerder door mij verstuurde factuur, zal ik je per e-mail een pakketlabel toesturen met het adres waar de artikelen naartoe gestuurd moeten worden, en een nieuwe factuur waarin beschreven staat welke artikelen retour moeten en welke niet.

Afhandeling retour: Nadat ik de artikelen retour heb ontvangen, zal ik het bedrag dat je hebt betaald voor de artikelen binnen 3 dagen terugstorten.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs