Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Heleen van Royen

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Heleen van Royen boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van deze bekende Nederlandse auteur. Van Royen staat bekend om haar ongecompliceerde en uitdagende schrijfstijl, die taboes doorbreekt en de innerlijke wereld van haar personages op een rauwe, eerlijke manier weergeeft. Haar boeken, vaak gevuld met thema’s van persoonlijke vrijheid en zelfontdekking, resoneren sterk met een breed publiek.

Enkele van Van Royen’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • De Gelukkige Huisvrouw: een openhartig verhaal over een vrouw die worstelt met het moederschap en een postnatale depressie, wat leidt tot een emotionele en mentale strijd.
  • Godin van de Jacht: een roman waarin de protagonist haar monogame leven inruilt voor een reeks escapades, wat leidt tot zowel hilarische als dramatische consequenties.
  • De Hartsvriendin: een intens en provocerend verhaal over vriendschap, liefde en de complexiteiten van relaties.

Waarom zou je jouw Heleen van Royen boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de diepgaande emotionele lagen en de maatschappelijke relevantie van Van Royen’s werken waarderen. Haar boeken zijn niet alleen onderhoudend en prikkelend, maar bieden ook inzicht en herkenning, en kunnen nieuwe lezers aanspreken die op zoek zijn naar verhalen die de realiteit van het leven niet schuwen.

Heb je recente titels van Heleen van Royen, van de laatste 20 jaar, die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Heleen van Royen met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs te bieden heeft. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs