Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een stripboek

Bij Stimgs waarderen we de kunst en het vakmanschap van stripboeken. Ondanks hun rijke visuele en verhalende aantrekkingskracht hebben we ervoor gekozen om ze niet in ons assortiment op te nemen. Hier zijn enkele redenen waarom:

  1. Visuele Vertelling: Stripboeken zijn bekend om hun vermogen om verhalen te vertellen door middel van een combinatie van illustraties en tekst. Hoewel dit een boeiende manier van vertellen is, richt Stimgs zich op boeken die voornamelijk via tekst communiceren.

  2. Diverse Genres: Stripboeken omvatten een breed scala aan genres en thema’s, wat ze zeer veelzijdig maakt. Ons aanbod is echter meer gericht op specifieke literaire genres die consistent zijn met de voorkeuren van onze klanten.

  3. Culturele Impact: Stripboeken hebben een aanzienlijke invloed op de popcultuur en zijn vaak vertegenwoordigd in films, tv-shows en merchandise. Wij kiezen ervoor om boeken aan te bieden die zich richten op langdurige literaire kwaliteit.

  4. Toegankelijkheid: De combinatie van tekst en beeld maakt stripboeken toegankelijk en aantrekkelijk, vooral voor jongere lezers of zij die moeite hebben met traditionele teksten. Stimgs biedt echter boeken die uitdagen tot diepgaander lezen en complexe interpretaties.

  5. Verzamelbaarheid: Veel stripboeken zijn populair onder verzamelaars. Dit aspect van stripboeken past niet bij onze strategie, die gericht is op het aanbieden van boeken voor alledaags lezen en educatief gebruik.

Hoewel stripboeken zeker hun waarde hebben als een artistiek medium dat complexe verhalen en thema’s kan verkennen, kiest Stimgs ervoor om een andere richting in te slaan met ons boekenaanbod. Voor meer informatie over de boeken die we wel aanbieden, nodigen we je uit om onze website te bezoeken Stimgs

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs