Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Een oud boek

Bij Stimgs richten we ons op het aanbieden van boeken die relevant en aantrekkelijk zijn voor onze hedendaagse lezers. Hoewel klassiekers zoals die van Desmond Bagley onmiskenbaar literaire waarde hebben, zijn hier enkele redenen waarom deze oudere werken soms niet meer in ons inkoopbeleid passen:

  1. Verouderde Inhoud: De thema’s en perspectieven in veel klassieke werken resoneren niet meer met de hedendaagse sociale en culturele normen, waardoor ze minder relevant kunnen zijn voor het huidige publiek.

  2. Taalgebruik: Het taalgebruik in oudere literatuur kan voor moderne lezers archaïsch of uitdagend zijn, wat de toegankelijkheid en het leesplezier kan beïnvloeden.

  3. Technologische Vooruitgang: De snelle technologische ontwikkelingen hebben bepaalde oudere verhaallijnen mogelijk onrealistisch of achterhaald gemaakt, waardoor de geloofwaardigheid van sommige plots in twijfel kan worden getrokken.

  4. Diversiteit en Inclusie: Hedendaagse lezers waarderen diversiteit in literatuur. Veel oudere werken weerspiegelen niet de brede variëteit aan rassen, geslachten en seksuele oriëntaties die vandaag de dag wordt gezocht.

  5. Concurrentie van Nieuwe Titels: Met de voortdurende uitgave van nieuwe titels die hedendaagse thema’s en stijlen verkennen, vinden oudere werken het vaak moeilijk om de aandacht van lezers te trekken.

Bij Stimgs waarderen we de klassiekers, maar onze focus ligt op het leveren van literatuur die past bij de huidige vraag en trends. Dit beleid helpt ons om ervoor te zorgen dat onze collectie zowel actueel als divers is.

Bezoek de website van Stimgs voor meer informatie over onze collectie en ons inkoopbeleid.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs