Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Donatie

Waarom dit goede doel?

Voor het klimaat

Trees For The Future is een organisatie die zich inzet voor het klimaat. Dit doen ze door bomen te planten. Een boom kan een heel effectief middel zijn om andere te helpen bij het tegen gaan van de opwarming van de aarde. Voordelen van bomen aanplanten zijn onder andere:

Koolstofopslag

Bomen nemen gemiddeld 25 koolstofdioxide (CO2) op uit de atmosfeer tijdens. Dit helpt de  broeikasgassen in de atmosfeer te verminderen. 

Bodemverrijking

Het afsterven van bomen en het vallen van bladeren levert organisch materiaal aan de bodem, wat de bodemkwaliteit verbetert en de opslag van koolstof in de bodem bevordert.

Luchtzuivering

Bomen kunnen schadelijke gassen en deeltjes uit de lucht zoals fijnstof filteren, wat de luchtkwaliteit verbetert en de gezondheid van mens en milieu ten goede komt.

Doneren TFTF

Wanneer je een boek besteld via marktplaats of boekwinkeltjes, je een factuur hebt ontvangen en je hebt betaald door middel van een bankoverschrijving. Let erop wanneer je betaald via de marktplaats betaalverzoek doneer je niet.

Nee, de donatie zit inbegrepen in de totaalbedrag wat je betaald voor een boek. 

Nee, je krijgt geen extra korting als je niet wilt doneren om wat voor rede dan ook. De donatie van 5% van het totaalbedrag zit inbegrepen in de prijs.

5% van het totaalbedrag van je bestellling word gedonneerd aan het goede doel trees for the future. Hoeveel geld dat is is verschillend per bestelling, maar dit staat altijd vermeld op je factuur.

Ja dit kan. Als u meer geld wilt doneren dan zou u het bedrag wat u extra wilt doneren zelf bij moeten betalen. Je kan dit doorgeven bij de opmerkingen als je een boek besteld op boekwinkeltjes of via de mail.

Gedoneerde donaties

Elk kwartaal doen wij een donatie van minimaal €25,00 aan TFTF en vermelden wij dat in de onderstaande tabel. De donaties worden gedaan vanaf een PayPal-rekening die gekoppeld is aan de bankrekening NL88 ABNA 0887 1539 92.

Goede doel
Hoeveel donateurs
Datum
Totale bedrag
Trees For The Future
31
26/03/2024
€25,01
Trees For The Future
...
...
Trees For The Future
...
...
Trees For The Future
...
...
Trees For The Future
...
...

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs