Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

David Lagercrantz

Op zoek naar een nieuw thuis voor je David Lagercrantz boeken? Bij Stimgs zijn we vooral geïnteresseerd in de recente titels van deze briljante Zweedse auteur. Lagercrantz staat bekend om zijn meeslepende stijl en vermogen om complexe, psychologische thrillers te schrijven die de lezer vasthouden van begin tot eind. Zijn talent voor het voortzetten van bestaande series met een frisse en intrigerende benadering maakt zijn boeken bijzonder aantrekkelijk.

Enkele van Lagercrantz’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • Wat Ons Niet Zal Doden: het vervolg op de beroemde Millennium-serie, waarin Lisbeth Salander en Mikael Blomkvist opnieuw samenkomen om een web van spionage, cybercriminaliteit en corrupte overheidsfunctionarissen te ontwarren.
  • De Man Die Zijn Schaduw Zocht: in dit spannende vervolg worden geheimen uit Salanders verleden onthuld, wat leidt tot een gevaarlijke zoektocht naar gerechtigheid.
  • Zij Die Moeten Sterven: een thriller die draait om een mysterieuze moord en antieke kunstschatten, waarbij Salander en Blomkvist dieper graven in gevaarlijke wateren.

Waarom zou je jouw David Lagercrantz boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de waarde erkennen van zijn bijdrage aan het genre. Lagercrantz’ boeken zijn niet alleen spannend en intelligent geconstrueerd, maar bieden ook een nieuwe blik op geliefde personages en verhalen. Door ze via ons te verkopen, help je deze boeken een nieuw publiek te bereiken dat hongerig is naar kwalitatieve thrillers.

Heb je recente titels van David Lagercrantz, van de laatste 20 jaar, die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Lagercrantz met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs te bieden heeft. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

 
 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs