Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Corine Hartman

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Corine Hartman boeken? Bij Stimgs hebben we een speciale interesse in de recente titels van deze Nederlandse thrillerauteur. Hartman staat bekend om haar scherpe psychologische inzichten en het vermogen om diepe, complexe personages te creëren die je meeslepen in duistere verhalen vol spanning.

Enkele van Hartman’s bekende werken omvatten:

  • Bloedlijn: een intens verhaal over een psychologe die geconfronteerd wordt met een dodelijk familiegeheim.
  • Glashard: de voortzetting van de avonturen van de psychologe, waarbij ze verder de diepte in gaat met de criminele onderwereld.
  • Schone Kunsten: Een intrigerende thriller waarin misdaadjournalist Liv Huigen wordt geconfronteerd met een reeks kunstzinnige moorden die de kunstwereld op zijn kop zetten. Terwijl ze de mysterieuze connecties tussen de slachtoffers onderzoekt, wordt ze meegesleurd in een gevaarlijk spel van bedrog en manipulatie. Dit boek verkent thema’s van obsessie, wraak en de duistere kant van artistieke expressie, en houdt de lezer tot de laatste pagina in zijn greep.

Waarom zou je jouw Corine Hartman boeken verkopen aan Stimgs? Omdat we begrijpen hoe belangrijk deze boeken zijn voor liefhebbers van Nederlandse thrillers. Hartman’s boeken bieden niet alleen een boeiende leeservaring, maar bevatten ook verhalen die tot nadenken aanzetten en discussie uitlokken. Door ze via ons te verkopen, draag je bij aan het delen van Nederlandse literatuur van topkwaliteit met een nieuw publiek.

Heb je recente titels van Corine Hartman, uit de laatste 20 jaar, die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en start het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. Wij zorgen voor een snelle, respectvolle en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Corine Hartman met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs te bieden heeft. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen het om herontdekt te worden—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs