Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Arthur Japin

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Arthur Japin boeken? Bij Stimgs hebben we een speciale waardering voor de recente titels van deze bekroonde Nederlandse schrijver, wiens werken bekend staan om hun diepgaande historische inzicht en prachtig verweven persoonlijke verhalen. Japin’s stijl is poëtisch en empathisch, met een uniek talent om historische figuren tot leven te wekken in verhalen die zowel hartverscheurend als inspirerend zijn.

Enkele van Japin’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • De Grote Wereld: Een ontroerend verhaal over dwergen die tijdens de Tweede Wereldoorlog door Europa reizen als deel van een circus, zoekend naar vrijheid en acceptatie.
  • Een Schitterend Gebrek: Dit boek vertelt het verhaal van Lucia, de eerste liefde van Casanova, en haar tragische lot dat haar van Venetië naar Amsterdam voert.
  • Vaslav: Een fascinerende roman die het leven verkent van Vaslav Nijinsky, een van de meest legendarische dansers van de vroege twintigste eeuw. Het verhaal toont zijn opkomst en plotselinge mentale ineenstorting, gezien door de ogen van drie mensen die hem het dichtst stonden. Japin weeft een rijk, emotioneel portret van een artistieke ziel verscheurd door genialiteit en waanzin, waarbij liefde, obsessie en de prijs van roem centraal staan.

Waarom zou je jouw Arthur Japin-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de rijkdom en de emotionele diepte van zijn literatuur erkennen. Deze boeken bieden niet alleen een meeslepende leeservaring, maar kunnen ook nieuwe lezers bereiken die verlangen naar verhalen die zowel historisch geïnformeerd als diep menselijk zijn. Door ze via ons te verkopen, draag je bij aan de circulatie van belangrijke literaire werken.

Heb je Japin’s titels van de laatste 20 jaar die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en start het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor Japin’s werk met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

 
 

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs