Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Arnon Grunberg

Op zoek naar een nieuwe bestemming voor je Arnon Grunberg-boeken? Bij Stimgs hebben we een zwak voor de meest recente werken van deze literaire virtuoos. Grunberg’s pen is doordrenkt van scherpzinnigheid en zijn vermogen om de menselijke psyche te doorgronden is ongeëvenaard. Zijn boeken beloven een reis door de donkere en complexe krochten van de menselijke geest, waar absurditeit en tragedie hand in hand gaan.

Enkele van Grunberg’s bekende werken zijn onder andere:

  • Moedervlekken: Een verontrustende verkenning van familiebanden en de zoektocht naar identiteit in een wereld vol chaos en verwarring.
  • Tirza: Een aangrijpend verhaal over liefde, verlies en de duistere kant van menselijke verlangens.
  • Huid en Haar:  Is een roman die draait om de zoektocht naar liefde, identiteit en menselijke verbondenheid. Het verhaal volgt het leven van Ewald Stanislaus Krieg, een jonge man die vastbesloten is om een nieuw leven te beginnen na een traumatische ervaring. Met zijn scherpe observaties en onverbloemde stijl weet Grunberg de lezer te boeien en uit te dagen, waardoor “Huid en Haar” een gedenkwaardige leeservaring wordt.

Waarom zou je jouw Grunberg-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat we de waarde van deze literaire schatten erkennen. Niet alleen bieden ze een unieke leeservaring, maar jouw boeken kunnen ook een nieuwe generatie lezers inspireren en uitdagen. Door ze aan ons te verkopen, draag je bij aan de verspreiding van grensverleggende literatuur.

Heb je Grunberg’s titels van de afgelopen 20 jaar die je wilt laten doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en begin het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We garanderen een snelle, transparante en correcte afhandeling.

Deel je liefde voor het werk van Arnon Grunberg met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen een tweede leven—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs