Tijdens onze korte pauze hebben we niet stilgezeten. We hebben deze periode benut om ons assortiment zorgvuldig te vernieuwen.

Stel een vraag

Edit Template

Andy McNab

Op zoek naar een nieuw thuis voor je Andy McNab boeken? Bij Stimgs hebben we speciale interesse in recente titels (20 jaar of jonger) van deze voormalige SAS-soldaat en meester van de militaire thriller. McNab’s stijl is rauw en authentiek, met een ongeëvenaard inzicht in speciale operaties en spionage, wat hem een favoriet maakt onder liefhebbers van actie en avontuur.

Enkele van McNab’s bekende Nederlandstalige werken omvatten:

  • De Afghanistan Missie: Een intens verhaal waarin McNab de realiteit van de moderne oorlogsvoering en de harde keuzes die soldaten moeten maken, naar voren brengt.
  • De Afrekening: In dit verhaal leidt McNab’s terugkerende protagonist, Nick Stone, een operatie met hoog risico die persoonlijke en professionele lijnen doet vervagen.
  • Epicentrum: Een explosieve thriller waarin voormalig SAS-soldaat Nick Stone een gevaarlijke missie onderneemt in de Verenigde Staten na een verwoestende aardbeving in Californië. Terwijl hij probeert de chaos te navigeren, ontdekt hij een complot dat verder reikt dan de natuurlijke ramp. Stone moet al zijn vaardigheden en tactieken inzetten om een grotere dreiging af te wenden, terwijl de klok onverbiddelijk tikt. Dit boek combineert actie met psychologische diepgang en onderzoekt thema’s van overleven en heldendom onder extreme omstandigheden.

Waarom zou je jouw Andy McNab-boeken verkopen aan Stimgs? Omdat wij de kracht en het realisme van zijn verhalen erkennen. Jouw boeken kunnen andere lezers bereiken die verlangen naar authentieke, opwindende militaire actie en complexe intrige.

Heb je recente titels van Andy McNab die je wilt doorgeven? Klik dan op de ‘Verkoop nu’ knop op onze website Stimgs en start het eenvoudige proces om je boeken te verkopen. We zorgen voor een snelle, eerlijke en transparante afhandeling.

Deel je passie voor McNab’s intense actieverhalen met andere lezers en geniet tegelijkertijd van de voordelen die Stimgs biedt. We verwelkomen je graag in onze bloeiende gemeenschap van boekenliefhebbers. Jouw boeken verdienen het om gelezen en gewaardeerd te worden—help ons die mogelijkheid te realiseren.

Tweedehands boeken

Op deze pagina staan afbeeldingen met voorbeelden van tweedehands boeken die ik wel of niet inkoop.

Leeftijd van boeken

Mijn inkoopbeleid is gericht op boeken die uitgegeven zijn in de laatste 20 jaar.

Genre boeken

Verkoop je boeken

Klik op de knop om de aanvraagformulier in te vullen voor het verkopen van je boeken

Topkeus

Categorie

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is het creëren van waarde voor zowel het bedrijf als de bredere samenleving.

© 2024 Alle rechten voorbehouden Stimgs